Hoppla:)!

Hejsan!
Kom hem från stallet för kanske en halv timma sen:)
Borstade Possa gmn och myste riktigt mkt med henne vilket hon verkade uppskatta:) Hon stod typ och sov när jag kliade henne i pannan, sen så gick vi till ridhuset, Skrittade och travade fram henne lite och sen tog vi ett hinder ettpar ggr, Tror båda tyckte det var lika kul och jag m min super dåliga kondis + lite förkyld, Blev verkligen anfådd! Glömde ju säga att jag sprang, Inte red... Riktigt kul iaf!

Nästa vecka på lördag far fottilaget till Kiruna, På Januari Cupen!

Har inte mkt mera att skriva så vi hörs!
Kram /J


Helgjour

Halloj!
Har helgjour idag och hade det även igår:) Riktigt roligt att vara i stallet men ändå lite jobbigt att stiga upp halv 7.

Fredag: Red jag ut m Linnea & Trixi, Riktigt skönt även fast det var -18 och lite blåsigt:)
Lördag: Så red jag Possa gmn i ridhuset och kan säga att galoppfattningarna funkade ovanligt bra, Gjorde enkla galopp ombyten och det gillar pållen min! Bytte efter ett tag m C så fick jag rida My:) Kändes verkligen att man satt på en mindre häst fast det bara är 6cm skillnad!

Och idag funderar jag på om jag ska hoppa, Var ju ett tag sen sist och kan tänka mig att Possa är hoppsugen hon oxå:) Men blir nog inte så mkt isf...

Nu ska jag gå och läsa "genom dina ögon" och vid 12 blire att fara och luncha hästarna:D

Lots Of Love /Jennifer
Vid skolan, haha gick fotade massa på himlen påväg hem m Tova, Kände mig som wursting turisten:)

-

Hej hej!:)
Gick finfint att rida idag, Kanske inte världens bästa precis men det dög ju:D
Possa gmn var ganska pigg faktist och vi tränade på bl.a galopp fattningar.
Stod och myste och ryktade Possa både före och efter och mys hästen var super gullig:)

Ska nu gå och läsa "När jag hör din röst", Haha har typ läst den massa ggr:)

Blev ett kort inlägg idag oxå men orkar helt enkelt inte blogga så mkt!

Lots Of Love /J

Älskade pållen min<3!
 

Kort inlägg

Hej hej!
Nu blire bara ett kort inlägg.
Skola idag somvanligt och så blev det stallet sen kring kl 17:) Hade lektion först och sen fixade jag och red Possa tjejen, Tog fram ett par bommar som min tossa glatt travande över:D
När jag skulle plocka bort bommarna så började Possa hålla på med pallen och satte upp hoven och började nosa på den, Såg lite roligt ut:)

Nu ska jag bara gå och duscha och sen går jag till sängs:D

Puss&Kram

Dålig uppdatering...

...Som vanligt dårå:)
Har varit en vanlig seg dag i skolan. Dt var en näbbmus inne och vette hur den kom dit, Men iaf så trampade ngn på den så den dog och så bar dom ut den, Usch så hemskt... Djur har ju oxå liv och känslor! 
Var ju oxå träslöjd, Haha som vanligt blev det inte så spec mkt gjort för mig Madde och Barre så vi satt och målade på playwood brädor typ hela lektionen!:D

Varit och ridit nyss oxå och jag red både Possa och Muskats:) Red Possa först och sen bytte jag & C hästar :) Såg riktigt fint ut och det kändes riktigt bra när jag red Musse:)

Ska nu gå & duscha och sen ska jag gå och ta en dejt m min älskade kudde<3 XD

Lots Of Love /J

God Jul skylt till December, Haha
Jag drar en pose:D
Barres vackra bild, Jag lovar hon blir vursting konstnären när hon blir vuxen:;D
Även denna gjorde jag:) Lite fånigt kanske, But thats me!:)

Lite bilder:)

Hej Hej!:)

Red Possa 2ggr igår:) Först ett dressyr pass i 40min kanske gick bra, & det andra passet var barbacka m grimma och 2grimskaft i 20 min, Riktigt roligt och Possa var jätte pigg och lydig.. Mkt lättare att rida m så små hjälper som möjligt när man rider barbacka och får mer kontakt m hästen! Iaf somsagt vare jätte skoj och är nästan helt säker på att Possa tkt samma sak!:)

Idag for vi till stallet halv 8 ungefär och hjälpte till m helgjouren:)

Här kmr lite bilder
:Emil<3

Possa gmn när jag rider
Possa påväg in från hagen:)
Jag hittade Possa gmn sovande en dag:)

Inte så mkt bilder men men...
 (Gick faktist inte att rotera:/)

/Jennifer

Fota:)

Hej Hej!
Idag på morgonen kring 8 for jag till stallet och hjälpte m helgjouren:)
Kom hem typ kl 9 och har sen dess suttit och tråkat här hemma:/
Är riktigt sugen på att fara och rida så det blir väl kanske att göra det snart!
Ska fota idag när jag är i stallet så jag lägger upp lite bilder hit på bloggen:)

Sees:D

Tralalaa

Heejsan!
Idag har jag, Elli & Barre stått och hjälpt till att samla in pengar till dom i Haiti, Stod i ca 1h vid systemet och det var väl ganska många som skänkte!:)
Hörde idag att det hade vart ngt på nyheterna om Haiti då, Det var ngn som satt fast i ett hus och man kunde inte hjälpa den personen ut... Fick värsta panik känslorna typ:/ Om man ändå sj kunde fara dit och rädda alla!

Har ju ofc varit i stallet idag!:) Red först My, Gick riktigt bra faktist, Sen fixade jag maten & mockade till Possa tjejen, Usch värsta plågan att mocka då man nu har SUPER on typ 10cm under skulderbladet, Gör ont när jag springer och ''tar i'' m den högra armen:/ Gick iaf jätte bra att rida Possa, Riktigt fin och mjuk häst:) Somsagt har jag sagt detta och kmr säga det Mååånga ggr till!: ÄLSKADE POSSA<3

Lots Of Love /J


Känn dig riktigt älskad Possa<3!

Hejsan hoppsan alla!:)
Varit i skolan som vanligt dårå:/
Efter det for jag till Elli och vi gjorde 2st olika smoothies och en varm choklad m grädde x)
Jag åkte hem efter ett tag och åt middag, Spaghetti & köttfärssås, Riktigt gott:)

Osså for jag till stallet... Myste och borstade m Possa och så stod vi och kliade varandra en stund, Älskar verkligen den här fina hästen och lovar att jag kmr fortsätta älska henne heela livet!<3

Sen blev det ett riktigt bra dressyrpass!, Skrittade fram henne på ute banan och en stund inne oxå då:) Sen började jag trava fram henne och kände att hon var riktigt pigg, Hon orkade inte hlr jobba ordentligt då hon säkert hade överenergi från igår då hon stod, Så det blev lite extra mkt galopp och jag kan nästan svära på att hon tkt det var grymt kul! Jobbade henne mer sen och hon gick super fint!:) 

Ska bara säga att jag tkr om Possa precis som hon är, Det spelar ingen roll för mig fast hon surar och hugger i luften, För jag vet hur hon är egentligen! En riktigt go' och glad häst som jag älskar<3

Lots Of Love /J

Hästar & New Moon

Hej hej!
Tittade på en hemsida m stamtavlor igår, Och gissa vad man märkte? Att Possa och Muskats är släkt! Possas farfars morfar och Musses farfars farfar är samma Arax, En arab född 1952 om jag minns rätt?:) Riktigt kul då många sagt att dom är lika (Jag tkr inte det):)

For till stallet och borstade Possa gmn idag:) Blev en vilodag för henne idag faktist:/ Hon såg ruskigt sur ut i början men såg/kände ju att hon inte var det egentligen, Kliade henne bakom örat en stund och oj vad hon kliade tbx! Det var tydligen riktigt skönt:) Efter det hade jag en glad och nöjd pålle som njöt av att ryktas.

Kl 19 var det New Moon här i Pajala och jag & Elli for ju såklart och tittade, Satt där från 18.10 ungefär och väntade, Man vill ju ha bra platser:) Bra film, men böckerna är ju bättre enligt mig:D
Muskats
Possa<3

Hade tänkt sätta in en närbild på Muskats men den gick inte att ladda upp:/

Lots Of Love /J


Hejsan hoppsan;)

Hej Hej!
Har ridit ut m Linnea och Lina idag:) Riktigt skönt då jag (Och säkert Possa oxå) är SUPER less på att rida i ridhuset! Efter det tog jag ett dressyr pass på utebanan skritt, Trav och lite galopp oxå:) Hästen min var pigg och glad och gick super fint:) Hon var riktigt mysig idag och vi har stått ett ganska bra tag och kliat varandra<3 Älskade pålle<3

Handleden värker värre nu än vad den har gjort tidigare... Så jobbigt! Ska titta lite tv nu och sen gå och sova:)

Lots Of Love /J

Jaja...

"orka härma foki med allt " lots of love"...skaffa dig ett eget liv ist"
Finfin kommentar från en som läst bloggen:) Tack tack<3

Så du/ni menar att Foki kommit på ordet Lots of love? Ojoj! Det visste jag inte, Tack så mkt för att du säger det men jag kommer fortsätta med det ändå!, Btw dsm skaffa dig ett liv ist för att sitta och skriva onödiga kommentarer till andra! Puss på dig iaf<3

LOTS OF LOVE //J

Motion är BRA!

Hej Hej!
Just kommit hem från fotbolls träningen, Har hunnit äta och ska börja byta om... Jag och mamma ska gå till och från stallet.
Får riktigt bra med motion idag, Blir typ 6.5 att gå, Rida och så har jag ju spelat fotboll i 1½ ungefär:) Ska få upp kondisen till i sommar så man orkar spela fotboll:) Haha och rida då ofc!
Ska se ifl ngn vill fara och bada m hästarna i sommar, Om man får göra det ngnstans i Pajala? Jaja...

Ska fara nu och skriver mest troligen lite ikv oxå!
Lots Of Love //J

?

Hejsan!
Sitter och Lyssnar på Miley Cyrus - U.S.A, Riktigt bra låt!
Har inte gjort speciellt mkt idag, Vart till stallet en snabbis och fixat lite...
Resten av familjen har åkt till Kalix så jag är ensam hemma:) Orkade inte följa m och hade fortfarande ont i halsen på morgonen men som tur är inte ngt mer!:)
Mamma skulle rida Possa ikv så jag funderar på att rida Muskats lr My, var senast i somras jag red ngn av dom så skulle vara kul att göra det igen:)
Red ju Kurre för ngn månad sen och kändes riktigt mkt att jag hade ridit min egen häst nästan varje dag i 3-4 månader, Blir som svårt att anpassa sig till en ny häst då:)

Annars har jag suttit och nördat framför datan och smsat typ hela dan', Haha inte bra;D

Som jag skrivit i dom senaste 3 inläggen ( :D ) så har jag fortfarande ont i handleden, Ondare än vanligt faktist... Brukar annars gå över på 1-2 dagar...? Undrar verkligen vad dt är...
Ska iaf gå och göra ngt annat nu!
Puss&Kram //J

Tidigt idag..!?

Heejsan!;D

Sitter nu och funderar på om man ska gå & lägga sig,.. Skit trött helt enkelt, Vrf vet jag inte?             

Har ju varit första skoldagen2010 nu för mig (Och massa andra ofc:D) och det var lika tråkigt och segt som vanligt... Usch för skolan säger jag bara, Visserligen kul att träffa dom kompisarna man inte träffat under lovet men ändå,.. TRÅÅK!

Har oxå varit i stallet och haft lektion för Elli & Pernilla, Riktigt kul, Förutom att jag hade jätte ont i halsen:/ Pernilla stannade kvar m mig efter oxå så hon hjälpte till m bl.a att fixa maten till Possa :) Tog ett 20min skritt pass på långa tyglar som jag o Pernilla delade på... En vilodag för Possa gmn alltså:) Skötte ju såklart osså om henne;D

Har Fortfarande super ont i den dära högra handleden och värksalvan vi satte igår hjälpte inte!:(

Väldigt irriterande faktist då man typ inte kan stödja på den alls utan att det gör ont! Usch!

Känns som att jag håller på att somna så god natt<3

Lots Of Love      //Jennifer


Åke bråke (not:D)

Hejsan svejsan!;)
Ridit Åke (Octopus) för Andreas Hesse idag:) Gick väl sådär men är super nöjd ändå:D
Lärde mig mkt och vi jobbade bla med att få Åke gå i nglunda form och så skuttade vi också över ett hinder ett par ggr:) Handlederna värker som *** men det vare verkligen värt, Haha kan typ inte göra ngt utan att det gör riktigt ont, Får faktist skylla mig sj som inte tänker på det!

Har även varit på dop, Inte världens roligaste prec men riktigt fint:D

Bloggar kanske mera imorrn:)

Lots of Love from me<3

Kurs

Hej hej!:)
Ursäkta min dåliga uppdatering, Har inte känt för att blogga bara,...
Idag vare ju kurs för Andreas Hesse, Riktigt roligt då jag Verkligen kände att jag behövde rida för ngn som rättar en när man gör fel och berömmer när man gör rätt:D Possa tkt nog det var kul eftersom hon var ovanligt pigg från första början:) En svettig men nöjd pålle... Har
JÄTTE ont i högra handleden och den vänstra värker oxå men inte riktigt lika mkt, Usch vad sur jag blir när jag inte tänker på dt när jag rider! (För er som undrar och inte sett mig rida så sitter jag m händerna vinklade innåt och efter ett ordentligt ridpass m händerna på dt sättet ,så gör det super ont, Somsagt då)

Ska rida Possa gmn sj från kl 7 imorrn bitti och så rider jag Åke för Andreas lite senare:) Önska mig lycka till på både Åke o Possa:D

Min bror har fixat en header som jag ska lägga in snart, Så det är bara att vänta och se hur dt blir:D

Puss&Kram /Jennifer

God morrn<3

Godmorgon:)
Ska fixa mig lite och äta och sen blire stallet:) Ska hoppa m hoppehästen så vi får ju se hur dt går:D
Elli skulle komma och fota m sin system kamera och vi hoppas på RIKTIGT bra bilder:)
Ska äv vara ridledarmöte så ska ju på det oxå:)

Ska gå på FB en sväng nu:)

Puss&Kram


Ajaj...

Hej<3 Har haft ont i huvudet hela dagen... Kanske för att jag sov mindre än 4h iförrgår? Iaf så har jag ridit både Åke och Possa idag, Ett ordentligt Åke och så skrittade/Travade jag barbacka på långa tyglar m Possa pga huvudvärken:):/  Possa gmn är så duktig så hon lyssnar jättebra fast man har långa tyglar "klicka"/Smacka så går hon fram direkt och proo:a så saktar hon av;D Kanske oxå då man har mera kontakt m hästen utan sadeln;) Iaf var hon lydig och kanske tkt det var skönt m en vilodag:) Vill inte att hon ska stå stilla en hel dag i boxen (Hon går ju ofc ut i hagen oxå) så ryktar henne och rider lugnt så hon får röra på sig:)
Hon tkr nog inte om sin godis leksak, Hon äter inte på den, Så ska nog ge till ngn annan häst:D

Puss&Kram

Hello;D

Hej Hej<3
Blev ett super bra ridpass idag faktist! Possa var seg i början men det är bara att jobba mkt m tempoväxlingar så blir hon snart pigg & positiv:) Fin pålle:D<3

Det blir att rida för Andreas Hesse på tisdag & onsdag, På tis rider jag Possa & på ons rider jag Åke!:) Det blir riktigt roligt då jag känner att jag verkligen behöver rida för ngn...

Började tänka på att jag typ bara skriver om hästar, Men det får ni faktist stå ut med... Hästar är helt enkelt mitt liv!<3

Puss&hejs<3


Tvånollettnoll

Hej!
Nu äre ju 2010 och jag sitter och tittar tv, Haha, Spännande huh?:D
Har helgjour idag så var upp ungefär halv sju:) Blev klara kanske 10i9...
Funderade på att gå & sova men satt framför tv ist:D Nu ska jag gå på Facebook, Och ska kanske äta lite sen... Och kring 12 far vi och lunchar hästarna!:D
Skriver mera senare, Puss&Kram


RSS 2.0