Börjar känna mig en aning nervös....

....Då det är kurs för Andreas Hesse på Tisdag!
Hade ju tänkt rida Muskats idag men jag orkade inte då det ändå mest troligen inte skulle bli ngn kurs, Var bara 5st som skulle vara med. Men det blir ju somsagt det ändå och jag hoppas verkligen att jag inte skämmer ut mig, Har inte ridit Musse för honom förut. 
Men men, Får ju hoppas på det bästa och jag kommer garanterat lära mig något som jag gjort på dom tidigare kurserna oxå!:)

Red älskade Possa idag oxå, ca 40-50min m mkt trav och många skrittpauser. Myste oxå riktigt mkt m henne efteråt och hon var såå kelsjuk:)

Puss /Jennifer

Märken

DU EN MÄRKESTÖNT?
Skriv endast en sak efter varge fråga

Vad har du för sadel? Piab hopp mot allround
Vad har du för träns? Ingen aning om märket;) svart m broderat mönster och aachen nosgrimma(stavning?)
Benskydd? Equi-guard Jump of
stigläder?? ingen aning
Stigbyglar? Samma som förra, ett par är iaf från Horze
Tävlingsschabrak: Har inget speciellt .

hjälm? Tror det är en CRW
Väst? Har ingen
Kavaj? Samma som ovan
Ridbyxor? CRW
Stövlar? CRW active
Handskar: Har massa olika.
Transport? Lånar från föreningen om det skulle behövas, Tävlar ju inte.


Kurre, Cody & Possa:)

Hejsan svejsan och sorry för dålig uppdatering!

Var en riktigt rolig dag igår!
Först 15.30 red jag Kurre för Emma. Det kändes bättre dagen före när jag red honom men det var ändå en helt okej pass. 17.30 red jag Cody oxå för Emma. Kändes även helt ok där då Cody inte gått så lugnt m mig förut.
Sen for jag hem för att äta, Och sen vare bara att fara tillbaka för att rida och fixa m älsklings hästen min! Possa är fortfarande lite snuvig men hon är superpigg! Det blev skritt, trav och även lite galopp vilket hon tyckte var superkul:)

Nu har jag träningsvärk och hoppas verkligen att jag kommer upp på Possa idag;)

/Jennifer

Rihanna - Russian roulette

Hejsan!
Älsklings hästen verkar trivas hur bra som helst i den nya boxen, Hon är faktist väldigt lugn där.

Förkylningen har blivit lite bättre och jag rider henne varje dag, Visserligen mest skritt och lite trav i ca 30min men hon frustar och tycker det är roligt att få jobba lite.

Jag ska rida Muskats på söndag för på Tisdag blir det kurs för Andreas Hesse. Hade ju tänkt ta Possa först men då hon inte är frisk och igångsatt vill jag verkligen inte anstränga henne.

Kom oxå på att jag faktist inte varit sjuk på heela vintern , Vilket är konstigt men iaf väldigt bra!

/Jennifer
Jag & Ohio, En fin valack jag provred sommaren 2009.


Possa<3

Nu har vi flyttat Possa till en annan box.

Den hon stod i var mitt i stallet och antagligen ingen vidare bra för henne som hela tiden vaktar alla.

Nu har hon den första boxen när man kommer in i stallet. Den står så att man inte behöver gå särskilt nära henne om man inte har någon ärende. Hon verkar trivas ganska bra där och hon har ju hagkompisen Rione ståendes brevid, Så rangordningen är ju redan uppgjord mellan dom. Vi har häng in en bit av stammen från en asp -vilket dom flesta djur tydligen tycker är gott- till henne och nu har hon nåt att pyssla med när hon har tråkigt.

Finaste bilden hitills på mig&possa<3
Älskling<3

/Jennifer


Minnen:)

Tänkte bara skriva lite speciella minnen om hästar jag ridit:)


Emil The Star : En underbar B-ponny jag haft på halvfoder. Red min första hopptävling på han och kom felfritt runt. Kom även 2:a m honom på den första dressyr tävlingen. Har oxå haft han på bete i en vecka sommaren 2006(?)

Linbury: En lite äldre valack på 163cm som jag red ett tag. Hade eventuellt tänkt ta honom på foder men det blev inget.
(Har ingen bild på Limbo på denhär datorn)
Muskats: Den första storhästen jag red, En välutbildad herre på 165cm. Tyckte han kändes JÄTTE stor första gången och jag ville inte rida honom egentligen. Oxå den första storhästen jag hoppat och ridit ut med.

Molly: En skimmelfärgad C-ponny som nu är avlivad. Hade henne som sköthäst ett tag. Jag & Ellinor hade henne & Emil på bete i en vecka 2006(?)

Pomperipossa: Då kom vi till den häst som betyder mest för mig. En mkt speciell arabkorsning på snart 16år. Vi har hunnit med ganska mycket på bara ett halvår. bl.a har vi tävlat lite smått i hoppning, Jag har hunnit ramla av henne och vi har haft många otroligt mysiga stunder tillsammans:)


ps. Det kommer mera så småning om.

Green Day - 21 Guns

Att en klapp på din hals,En puss på din mule & att jag känner mig trygg med dig , Betyder mycket för mig, hoppas jag att du förstår... För jag älskar verkligen dig, Possa.



-.-

En enkel fråga.
- Hur f**n tänker vissa människor?


<3

Då var denna alla hjärtans dag slut för i år.
Possa visade sin mindre bra sida ute i hagen idag, Och jag blev riktigt arg faktist, Det hjälper ju inte att ta fast henne men det kändes bättre iallafall. Anledningen till att hon vägrade komma in var en hötuss.
Så vi lät henne vara och äta upp resten och sen gick vi tillbaka med en burk med krafft i, Nästan allt med Possa kan lösas med mat.

Det blev hursomhelst en riktigt mysig ridtur. Älsklingen fick ha täcket på och så skrittade vi runt stallet barbacka några varv åt båda hållen och så var vi ner vid hagarna oxå. En glad och positiv pålle, Både i stallet och när vi red:)<3

Åkte till Frida då hon fyllde år, Hade super roligt där:)

Hoppas ni som läser detta oxå haft en riktigt bra alla ♥-dag!

XOXO /Jennifer

Sony Ericsson Aino

Tjosan!:)
Nu har det nya mobilen kommit! Klanten Jennifer Niskala hade ju tappat den förra, Och så plogade dom efteråt. Hade ju en självrisk försäkring på den så köpte en ny, Fast billigare då.

Har varit i stallet sen 09.10 och till 15.30 ungefär:)

Det har varit strömavbrott 3 gånger här och den första gången var det i kanske 4h-.-

Ska snart tilbaka till stallet för att prompa och pyssla m älskade Possa som har gått och blivit förkyld. Det lät som att hon hade tungt att andas av bara 20min skritt och hon var väldigt snorig:/

Varför jag skrev att Possa ska ta det lugnt efter skoningen(stavning?) är för att hon får typ ilningar i hoven/hovarna.
Vi beställde igår ett vinter täcke (pga att hennes är ganska tunt), Ett fleece fodrat reflexländtäcke, Inpregnering och lammullsulor till ridstövlarna:) Allt från Hööks:)

Skriver mest troligen senare igen:D

Lots of love /J


Miley Cyrus - The Climb

- Det finns en ros vit som snö.
Kan aldrig vissna, Aldrig dö.
Denna ros känner du nog igen.
Evig kärlek kallas den.

Det är inte min dikt, Men tycker att den är jätte fin.

Dagens ridpass: Idag har jag ridit både Muskats och Possa. Det kändes bra med Muskats förutom att han var en aning seg, Men ändå kul med en så välutbildad häst. Possa är skodd idag så vi tar det lugnt ett par dagar. Vi skrittade mest men travade oxå lite, Passet var 20-30 minuter.

Måste oxå säga en sak till, Jag älskar verkligen den hästen♥

Puss & Kram /Jennifer
Emil, My och Kurre
My


Nick Jonas - Who i am

Hej hej:)
Kommer att ha bra låtar som rubrik om jag inte kommer på någon annan vettig:)

Jag har ju varit jätte dålig på att uppdatera men har somsagt inte haft någon lust att blogga, Ska försöka vara mer aktiv!

Vi har inte gjort något speciellt i skolan idag, Träslöjden går lika ''bra'' som vanligt och vi jobbar på super duktigt;)
Senare ska jag till stallet och fixa,rida osv m Possa älsklingen! Måste ta det lugnt då framskons sömmar sitter väldigt löst, Har oxå lossnat en.

Nu ska jag äta:)
Puss&Kram
Jag och Ohio, En fin angloarab jag provred.


Ingen Rubrik

Hallå alla!:)
Somvanligt har det varit en riktigt seg dag i skolan m bl.a matte & engelska:/
Sen for jag direkt till stallet och hade lektion, Ridning idag. For hem för att äta och så for jag tbx till stallet för att rida ut m Lina & Linnea:) Riktigt kul vare förutom att det kom ngn lös hund springande efter hästarna, Visserligen en liten men Possa blev lite nervös, Annars gick det super bra.

Nu blire nog duschen och sen sängen, Antar att det kan ta ett tag för sega mig:)
Seya tomorrow:) /Jennifer

Och så blev man såhär aktiv...

Tjoo alla!
Blev 4st inlägg idag. Rekord lr? Haha:)
Både jag och mamma red Possa gmn idag, Gick super för båda:) Skrittade Possa lite på utebanan när snön som högst går upp till bringan på henne, Tror hon tyckte det var roligt att få kämpa lite:)

Jag har nyss duschat och ska nu gå och sova, Sitter och gäspar hur mkt som helst... & det märks att jag inte sovit särskilt bra dom senaste veckorna..:/

God Night <3 /J

Vi i Femman

Hello:D
Sitter nu och lyssnar på vi i femman som är i radion:)
PAJALA är ju med<3
Skriver kanske mer senare
Pusshejs

Possa<3


( Grej jag gjorde i Paint:) )

Riktigt dålig uppdatering

Hej hej!
Nu äre ju så att jag uppdaterar riktigt dåligt, Orkar helt enkelt inte blogga.
Igår red jag vi ut:) Jag Possa och mamma! Gick riktigt fint, Förutom att hon var väldigt nervös när vi gick under bron. Har fortfarande inte mött någon lastbil så har ännu ingen aning om hur hon reagerar.

Var ju fotbolls cup i Kiruna på lördag, Vi kom 2:a.
Vi vann 2, spelade en oavgjord och förlorade finalen:/ Första matchen vann vi mot Kiruna och finalen blev oavgjord så det blev straffar, Där dom vann. Jaa... Som jag sagt, Jag suger verkligen på att förklara, Så ni får ju försöka lista ut det:D

Lots Of Love /Jennifer

RSS 2.0