Gott nytt år!

Nu önskar jag er alla fina människor ett Gott Nytt År!:)
Imorgon är det ju 2010 och jag funderar på ett nyårs löfte. Godis löfte? lr kanske att man ska börja jogga varje dag t.ex?  Jag vet inte riktigt men mest troligen så blir det något sånt:) Kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs 1/1 2010!

Kanske inte världens finaste bild, Men gjorde bara en fort i Paint;)


Så HAPPY NEW YEAR!


Oaktiv?

Hej Hej alla<3
Har ju inte skrivit ngt på morgonen/dagen som jag brukar med orkade helt enkelt inte;D
Har ridit Possa gmn en ggn idag, Gick väl sådär... Ska dit alldeles strax igen för att mocka och fixa lite annat grejs;)
Har faktist inte mkt mera att skriva just nu, Men vi hörs senare ikv.
Puss&Kram


Uteritt 2ggr

Hejsan<3
Sitter m datan framför tvn, Haha!:)
Har inte så spec mkt att göra nu så ja...

Har ridit ut 2 ggr idag:D En ggn på förmiddagen sj m pappa, & så en ggn nu på kvällen (ca 19) med Lina&Trolla och Linnea&Trixi, Possa var pigg & glad båda ggrna och tror hon tkt det var skoj att få komma ut:)
Har även ridit Åke, Ett dress pass som gick ganska bra:) Och så hållt en lektion för Pernilla på Emil<3
Alltså en riktigt hästig dag idag vilket såklart varit skoj;D
Funderar på vad jag ska göra imorrn, Antingen blire att prova tömköra Possa lite lr så ska jag nog träna dressyr till Hesse kursen den 6-7 Januari :D Blir kul att rida dressyr för Andreas då jag bara gjort det en ggn  (Hoppat dom andra 2) och hon var Vääldigt pigg då!

Ska gå somvanligt på Facebook nu och kanske går & sover sen;D

Puss&Kram

Bild

En bild till inlägget under
Text för er som inte fattar vad jag ritar;D

ojdå

Hade gjort ett inlägg till bilden men det hade tydligen inte laddats upp! så nu skriver jag om..
Godmorgon:)
Har suttit & hållt på greja m nya telefonen, Valde ju en Sony Ericsson så den är lätt att fatta!:)
Den har ju typ touch oxå så lite nytt äre allt:D

Är jätte sugen på att fara till stallet, Men vem orkar gå när det är så kallt? Usch, Nej tack... Inte jag iaf, Skulle frysa ihjäl efter ca 100m ungefär:)... Är iaf jätte sugen på att rida ut, Sitter man till häst spelar det inte så stor roll ilf det är kallt;) Så tror jag gör det ifl ngn hänger med, Vill ju somsagt inte rida ut sj ännu m Possa:) Hon är ju trafik säker mot tex bilar & hundar osv men har ingen aning om hur hon reagerar på lastbilar, skotrar lr traktorer & såna läskiga grejer:)
Jaa, Kan ju inte vara för kallt men allt under -40 funkar väl? Haha nej nej, Men vi får ju se hur det blir!
Ska gå och kolla runt lite på Facebook nu ifl ngn är social:D

Puss&Kram alla<3


:D

Hejsan<3
Gick super bra att rida idag!:D Gjorde lite mera varierat & mera intensivt arbete idag vilket jag kan garantera att Possa tkt var roligare än det gamla vanliga;D Märkte även att ifl jag står i fältsits & fattar glp så fattar hon direkt, Vrf hon har vart svår att fatta på är väl för att jag stör henne:)? Jaja har inte så mkt att skriva mera så vi hörs!:)


Luleå:)

Hallå alla<3
Sitter i Luleå hos min morbror och gör inte spec mkt:) Har köpt en ny telefon av julklapps pengarna, En Sony Ericsson Aino (stavning), Ska ju ladda den över natten så inte batteriet pajar:)
Har ju sjklart köpt lite grejs till Possa oxå, Ett mörklila nosludd och en typ godis boll som hon kan hålla på m i boxen:) Köpte även ett hoppspö till mig, Kanske inte behövs på Possa gmn men kan vara bra att ha ibland;)
Var och åt lunch på valdorf m min & Ellis familj + Barre som följde m Elli;D Tog somvanligt friterad kyckling m sötsur sås:) gott gott...

Får se om jag hinner rida idag men hoppas verkligen det, Är sugen på att rida & vara m älsklingen<3 Men till stallet far jag iaf!

Puss&Kram

Rubriktorka typ?

Haha, Har typ rubriktorka nu;) Kmr verkligen inte på ngn rubrik...
Jaja iaf så har jag inte gjort spec mkt idag, Har haft helgjour så for till stallet kanske vid 07.30 & tog ut hästarna m dom andra som var dära, Vi var klara 08.30 typ och så for vi hem, Possa gmn skötte sig som vanligt mkt bra:) Har ju ridit henne osså idag och blev ca en halvtimma m skritt, trav & glp barbacka. Usch usch vad lat man är... Imorrn blire väl att rida sent då vi far till Lule:D
Är iaf skit trött nu så ska nog gå & sova snart, ja kl är ju 23.15 typ;D
Puss&Kram, Vi hörs imorrn;D


Ingen Rubrik...

Godmorgon alla söta<3
Orkade inte skriva igår kväll...
Gick skit dåligt att rida igår, Kändes inte som att ngt funkade typ... & inte blire bättre när det gör så grymt ont i ryggen, Ngt jag haft nu dom senaste ggrna jag ridit, & det är nödvändigt för att? Jaja...
Tur att man har Possa då att pussa på<3

Drömde inatt att dt skulle vara ngt krig, Det var inte många som skulle vara med men bl.a jag osså Possa... Efter att ngr grejs hänt i drömmen så gick jag till Possa & började typ gråta & säga att jag inte ville ha med henne i kriget, Ville ju inte riskera att hon dog...Så kom ngt tecken i hennes & min panna, Såg typ ut som rosa aktiga trollsländor och ngn började prata om att det var ngt speciellt tecken, Possa satte huvudet på min axel och så efter en liten stund hoppade jag upp på henne barbacka m grimma & grimskaft och red typ iväg mot kriget.
Och så vaknade jag, Och blev såklart sur... Såklart man ville veta hur det skulle sluta! hm..
Bara sådär kortfattat, Hände ju såklart mera och var mer detaljerat. Konstigt nog älskade jag typ denhära drömmen, haha.. Var nog för att Possa var m och hon gillade mig så mkt.

Ska inte skriva ngt mera nu, Puss&hejs

Bra ridpass idag!:)

Hallå alla<3
Gick jätte bra att rida idag:) Tog ett hopp & dressyr pass idag! & herregud vad glad hon blev när vi skulle hoppa!:D visserligen bara ett 40-50cm kryss lr så men ändå!, Har ju somxagt en liten hoppehäst:) Hon fick en super härlig frisk trav när vi kmt igång:D
Orkar inte skriva mera nu, så vi hörs igen imorrn!:D Puss

Oj dåh...?

Hejsan:)

Sovit nu i kanske i 3-4 h...lr låg bara i sängen & tänkte i ca 1½h o så sov jag resten:) Usch vad skönt de vart, Har typ gått & lagt mig vid 12 tiden & somnat typ en timma efter flera dagar irad osså vaknat sjklart fleera ggr på natten, Grymt störande faktist att man aldrig kan sova en HEL natt någon gång!:(  (Ska vara en riktigt arg gubbe men orkade inte göra :@ då det är många som inte fattar:) vaknat sen ungefär vid 8 på morrn...Usch Usch, Jaja nu ska jag inte skriva mer om det!

Varit i stallet idag vid 10tiden & skött om Possa, Vid 11 kom L & pratade m Possa för andra ggn:) Riktigt kul att lyssna faktist, Och man får ju hjälp oxå m vissa saker:D
Ni får tro exakt vad ni vill, Men ska bara säga att Jag tror att man kan prata m djur!

Sen blire att fara till stallet igen & rida antingen ett dressyr pass lr så hoppar vi!

Puss&Hejs<3


Sova kanske?

Hejsan alla sötnosar<3 hehe..
Sitter & funderar på om jag ska gå & sova... Är trött men ska nog titta lite tv först:) Kanske man somnar i soffan? Haha;) Nej nej ska sova i min sköna säng:)
Ska se nu vad som går på Tvn & så hörs vi imorrn<3

Puss&Godnatt<3


Julklappar:)

Ska bara skriva upp mina julklappar:D
  • 3100kr
  • Toffiefee
  • Christina Aguilera (Stavning) By night parfym
  • lock/platttång grejs:)
  • Berlock armband m smycke, Häst såklart<3
  • Scarf/Sjal
  • Armband m telefon smycke
  • Cloetta choklad
  • neccesär (Stavning??)
  • Snoddar
Kul kul:) & för pengarna ska jag mest troligen köpa en Samsung Ultra Touch lr ngn annan touch telefon, Mamma & pappa lovade att lägga till pengar om det inte räcker:)

Skriv gärna vad ni fått oxå<3

God Jul alla<3

Hejsan & god Jul alla <3
Måste bara skriva ett snabbft inlägg före vi far till min mormor & firar jul där:)
Har ridit ut Possa idag, Visserligen vare jäkligt kallt Men det var urmysigt:) Red ju barbacka m ett svettäcke emellan så det var väldigt varmt & sitta:) Red typ till kyrkan & red sedan hem vägen under bron & gick tanna vägen:) Första ggn Possa gick under bron & hon var super duktig:) Hon blev bara lite rädd när d kom en bil uppifrån bron när vi var påväg upp igen:) Mamma  & Pappa gick oxå med, Vill inte rida ut själv ännu då jag inte vet hur hon reagerar på t.ex lastbilar & skotrar & sånt:/ Men det får man väl se allt eftersom:D

Ska snart iväg till mommo & titta Kalle Anka<3:)

Puss&Kram & God Jul igen<3:D


Go´ jul häls från mig:)

Det hä´r blir antagligen sista ggn jag skriver idag då jag har ganska mkt annat & göra, Bl.a att städa mitt rum:/ Så vi hörs i morrn

Lalalala....

Bra rubrik huh? Hahaa... Jaja iaf äre bara en dag kvar till julafton! Grymt kul juh!!!:D
Varit till stallet en sväng till stallet idag & hängt upp knäckebröd m glasyr på:) Förra ägaren tipsade om att Possa gmn tyckte om det:)
Vi har ju intaget idag m några andra så ser ju hur fort hon käkar upp dom, Haha:)
Red ju somsagt barbacka igår & nu funderar jag på vad man ska göra m henne idag:) Blir väl mest troligen ett ordentligt dressyr pass lr så rider jag på utebanan:D Är jätte sugen på att rida ut så blir väl det oxå ngn dag om nån följer med:D Blev ett kort inlägg somvanligt men ska skriva mer lite senare:D
Xoxo

Godnatt<3

Hello alla<3
Ridit Possa idag (Som vanligt dårå), Barbacka vilket jag annars gör vääldigt sällan:) Tog min första barbacka galopp på henne,& glperade ettpar varv i volten i båda varven.. Då m avbrytningar & nya glp fattningar:D Galopperat barbacka förut på Emil, My & kurre osså men första ggn m Possa gmn<3

Orkar somvanligt (Märker ni att jag skriver såhära ofta??) inte skriva spec mkt...
Puss&Godnatt


Horsemanship:)

Godmorgon <3
Hade ju somsagt Horsemanship kurs igår kl 16:) Vi tog hästarna till ridhuset i grimma & grimskaft & tränade på att leda hästarna, Dom skulle stanna när den som ledde gjorde det & inte gå om en, Sen skulle dom backa när ledaren gjorde det (Gick väldigt segt m mig & Possa:) & sen skulle man när man stod stilla lyfta armen mot hästens högra sida & då skulle den flytta sig till vänster, & det tyckte iaf jag att Possa var mkt duktig på:)
Sen skulle vi leda hästen över en liten vit presenning & en stor grön, Possa vek undan första ggn på den vita men gick sedan över, På den gröna nosade hon lite & följde sedan med över:D Duktig Pålle:)


Skulle bara skriva d då jag ska gå till Tova m hennes Julklapp:)
Puss&Kram


MarioKart & Uggs:)

God morgon alla<3
Sitter i köket just nu m morsans typ mini bärbara data:) Vaknade kanske 09.20 idag...
Ska nog gå & Nöta Mariokart (Stavning?) nu lr äta ngt:)
Jag la ett mobil smycke på min telefon igår, Ngn svan grejs m swarowski stenar, Tror d var så man stavade? iaf är den skit snygg & fick den av min moster förra julen:)

Fick Uggs igår & har typ gått runt m dom här hemma lite:) Kanske inte prc super snygga men SKÖNA är dom!:)
Jajaa... Ska gå & nörda Mariokart nuh, Haha
SEZ!<3
ps Måste bara säga att d blir Horsemanship kurs senare m Possa gmn<3, Håll tummarna för att jag inte skämmer ut mig:)!!

Hmm...

Haallå alla!<3

Ridit Possa idag, Tog ett lugnt pass m skritt, trav & lite glp:)

Har osså vart hos Tova idag:D Jag fick min julklapp & hon ska få sin imorrn!:) Undrar verkligen vad det är jag fått, Men det får man se på julafton:) Har annars inte gjor spec mkt idag & funderar på vad jag ska göra nu...? Går väl in på Facebook & kollar runt där lite granna:)

Ngt tips på vad man kan ge sin häst i julklapp?:) Gärna ngt ätbart då hon är en riktig godisgris!

Puss&Kram


Hopptävling igår!

Hejsan alla<3
Vrf jag inte skrivit är ju för att jag vart i stallet hela dagen igår:) fr 08.00 till typ 21.00:D
Det var ju somsagt hopptävling, Klasserna Nissehoppet(Clearround), LE (60 cm Häst) & LD:)
Jag var m på Nissehoppet m maskerad! Felfritt & fick rosett:
suddig bild..
Innan vår start:)
LE, Travar före start
Sry den lite udda sitsen:/
4an
6an



& Nu äre ju Jullov, Guh så sköönt!

Ska uppdatera senare igen så vi sez

 


TÄVLING IMORRN!

Hallo!
Då vare hopptävling imorrn! Ska sjklart hoppa Possa gmn i NisseHoppet(Clearround) & LE som blir ca 60cm:)
Nisse hoppet är ju maskerad m Tomte tema så jag ska fixa till både mig & Possa!:D Hur det ser ut & hur det gick får ni ju höra imorrn:)  Ifl jag hinner skriver jag ett snabbt inlägg på morgonen!:) Hoppas ju sjklart det går bra, Önska mig Lycka till<3

Sitter just nu & lyssnar på Lady GaGa´s Bad Romance, Riktigt grym låt dedära:)
Ska äta nu & sen blire stallet för att förbereda för tävlingen & kadrilj träning:)

Puss&Kram


Älskade Häst<3

Hejsan alla:)
Red Possa igår, Ett ganska lugnt pass m Skritt,trav & galopp:)
For till stallet en sväng efter skolan idag och myste med Possa, En riktigt go häst jag har<3
Har sagt det, Men kmr säga det MÅNGA ggr till, ÄLSKADE HÄST<3

SORRY:/

SORRY ALLA!
Har varit väldigt oaktiv, Jag VET! Men har haft ganska mkt nu dom senaste dagarna...
Red Possa igår och det gick SKIT ska jag bara säga.., For sen till Elli & tittade "Flickan som lekte med elden", Den var väl ganska bra:)
Hoppade Possa idag för Andreas Hesse!:) Visst har jag inte sagt ngt om det?? Haha, Iaf hoppade jag ju och det gick bra, Vi hoppade bana och Possa var duktig somvanligt!:D
Han kmr tbx i början av januari & jag funderar på att rida ngn av klubbens hästar oxå:)

Puss&Kram

Hemma nu:)

Vart hos min moffa nu som fyllt år idag:)

Ridit Possa som vanligt idag på dagen:) Det blev ute på banan idag osså då det var upptaget i ridhuset:) Var skönt att rida på dagen då det var ljust ute, Vid 12-13.00 tiden:) Red oxå ute på stallbacken lite och lite granna vid hagarna som avskrittning typ:)
Orkar inte skriva mera då jag har ont i nacken och håller typ på o somna!:/

Puss&Kram Godnatt:)
Ingen seriös bild för er som undrar, Bara en liten grej så ni får ett gott skratt:)

Idol2009:)

Hallå alla:)
Lucia idag juh:) Har tittat på skolans & sj vart på stallets:) kulkul:)
Tog det lugnt m Possa idag, Alltså sprang/Gick m henne i ridhuset och gjorde lite "lydnads" övningar t.ex skritt, Trav , Skritt igen , halt och backa m löst grimskaft... & Man har ju en duktig polle som ställer upp på mattes påhitt:)

Var Idol nyss & Erik vann ! Brabra:)
Orkar somvanligt inte skriva så himla mkt:)
Puss&Kram

Nattih:)<3

Heejsan:)<3

Har inte gjort så mkt idag:) Red ju Possa gmn som vanligt & red på utebanan idag då det var lektion i ridhuset:) Red ute i ca 1h och red halva passet barbacka och halva med sadel:)
Det är ju Lucia tåg imorrn så der blir nog skojj:)

Possa lega ju & sov för kanske en vecka sen när jag kom till stallet & har ettpar bilder på det som jag kan lägga upp snart ifl jag orkar:) Fick ju endel foton på Possa idag så dom kmr väl oxå upp såsmåning om:)

Borde nog gå & sova nu så man orkar upp imorrn:)

Puss&Kram

Stallet:)

Hejsan!<3
 Kommit hem från stallet nu:)
Det första Possa gjorde när vi kom var att gnägga, Blev faktist väldigt glad:)!

Sen fixade jag henne och så var det lucia träning i ridhuset, Gick bra & Possa skötte sig hur bra som helst:) Red även ett riktigt seriöst dressyr pass efter träningen:), Fast det var väl lite rolig klädsel, Uppklippt lucia linne(För att man ska kunna rida:), Vita ridbyxor osså mina nya stövlar:)Haha:)...

Ska titta Hannah Montana om 15min nuX)
Puss&Kram

:/

Hejsan Alla!

Jaa... Dethära går dåligt, Jag är inte så aktiv som jag hade tänkt! Men men, Får väl göra nåt åt det?:)

Har iaf vart i stallet typ hela dagen idag :) Hovslagaren kom vid 12 och fixade lite:)

Hoppade oxå för Emma idag och det gick väl bra, Possa var VÄLDIGT pigg idag och tyckte väl det var skoj at få hoppa:)

 

Orkar verkligen inte skriva mera, Puss hejs


Nu blire stallet:)!

Hejsan alla!:)

Sitter nu på farsans jobbdata:) Har inte vart så aktiv, Jag vet det:/
Fick ju somsagt mina nya stövlar igår, Skit snygga och sköna faktist:) Ska till stallet snart och sen blire att fara till Tova:) Ska tydligen hoppa imorrn så det blir väl kul:)?

Tittade ju Idol igår och Tove åkte ju ut?! Fattar inte vrf, Hon e ju grymt bra juh!! Nu äre bara att hoppas på att Erik vinner:)!

Bloggar senare idag så vi hörs:)

P&K


Ridstövlar:)

Hejsan alla!
Ska bara lägga upp en bild på mina ridstövlar från hööks som jag går runt med här hemma:)Så här ser dom ut:)


Hemma;)

Hej!<3
 Nu är jag hemma igen från skolan:) håller på att rosta lite mackor så ska äta de & ett äpple nu:)
Hmm,.. Har väl inte så mkt mera att skriva just nu förutom att jag ska till stallet snart;)

Puss hejs

:)

Hejsan alla!<3

Sitter hemma nu och gör inte spec mkt:) Har duschat och ätit så det är väl bara att gå och sova? Haha, Nej nej ! Ska inte gå & sova nu inte;)

Varit i stallet idag och mockat, Fyllt maten osv, Red inte då jag kände att jag hade väldigt ont i halsen, Men jag ryktade Possa och gick med henne ute en stund så hon iaf får röra på sig;)                

Har fått hem boxskylten nu och ska lägga upp en bild på den så snart som möjligt;)


Skulle ju titta på JF Pignon´s show på datan igen men dom hade tagit bort klippet från svt & det finns inte på youtube!:/ Lär väl komma snart,Kanske? Somsagt är han grymt duktig med sina pållar och jag hoppas han kmr till sthm nästa år igen då vi mest troligen ska fara dit och titta på Sthm Horse Show:), Vill ni titta på hnm äre ju bara att söka på Youtube, Jean-Francois Pignon:)
Han & Hästarna, Är nog inte i globen:?



 


Ojoj...

Hello!
Kom på att jag inte skrivit ngt igår, SRY
Är iaf hemma hos Barre och vi gör inte spec mkt:)
Ska skriva mera när jag kommit hem!:)

RSS 2.0